3.3.2018. 19:15
0
Dara Bubamara: Oduševljena sam Jelenom Karleušom
Pjevačica Dara Bubamara je, nakon svih svađa, priznala da je oduševljena Jelenom Karleušom.

Naime, nakon što je Karleuša izjavila da joj je drago što Dara pravi koncert u Areni, kao i da joj želi punu halu, odnosi dvije zavađene pjevačice su se drastično popravili. Radojka je sada uzvratila Karleuši nizom komplimenata, ali i priznala da bi voljela da je vidi na svom koncertu.

- Voljela bih da bude, da... Svaka joj čast, ispala je kralj, carica je ispala. Ispoštovala me je. Ona je bila realna i nahvalila me je. Mislim, još uvijek ne pričamo, nismo se pomirile privatno, ali to me je oduševilo jer sam tog momenta bila u krevetu, ono, imala sam 40 stepeni temperaturu, nije mi bilo dobro. A gledam nju na televiziji, u bolnici naravno, kako me hvali. Baš sam se bila oduševila i duplo mi je više značilo nego inače - rekla je Dara i dodala:

"Nikada više u životu za nju neću ružnu riječ reći, bez obzira na sve to što je bilo između mene i nje, kao neki brak, ljubav, mržnja, strast i svađa, bile smo jako interesantne, ali ona me je oduševila i kupila za cijeli život - rekla je Dara u jednoj emisiji, prenosi Kurir.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.