18.6.2018. 8:28
0
Karleuša progovorila o prekidu prijateljstva sa Acom: Psovao joj majku
Jelene Karleuša i Aca Lukasa imali su konflikt kojeg niko nije mogao da očekuje.

Danas svi mediji bruje o tome zašto je Jelena odlučila da sa pjevačem prekine dugogodišnje prijateljstvo.

Iako se činilo da kolege dobro sarađuju u žiriju “Zvezda Granda”, čini se da je njihovom prijateljstvu ipak došao kraj i to zbog vrijeđanja.

– Desila se jedna jako tužna stvar kada je riječ o njemu, to je da je definitivno, poslije ovoliko godina, izgubio mnogo, a to mnogo se zove jedini pravi, iskren prijatelj na estradi, a to sam ja… Nažalost…

-Mislim da preko nekih stvari se zaista ne može prijeći, kada mi neko vrijeđa bolesnu majku iz čista mira, to se ne oprašta… Žao mi je što se ovo desilo. On vjerovatno zna svoje razloge i ja ih znam, svi ih znaju. Neka mu je sa srećom – izjavila je Karleuša, prenosi Express.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.