15.9.2018. 16:30
1
Anabela Atijas ne napušta porodični dom: Utjehu potražila kod bivšeg supruga
Drama Anabele Atijas se nastavlja. Poslije prijave u policiji da ju je suprug Andrej Atijas pretukao, pjevačica ne napušta porodični dom, a pomoć joj ovih dana najviše pruža niko drugi, nego bivši suprug Gagi Đogani.

Naime, Gagi Đogani je sve vrijeme uz bivšu suprugu i brine o njoj.

Gagi je došao rano ujutru i bio je neraspoložen, ali nam je otkrio da će on sada preuzeti brigu o Anabeli:

– Ja sam dobro, a i Anabela se dobro osjeća, brinem se o njoj – otkrio je Gagi za "Alo!".

Osim što pjevačici bivši muž šeta i čuva kuče zbog kojeg je, navodno, i dobila batine, Gagi je preuzeo i brigu o njihovoj kćerkici Nini.

Komšije poznate pjevačice kažu da nisu iznenađene cijelom aferom i otkrivaju šta se sve dešava u njihovoj zgradi.

– Istina je da je Andrej bučan, ali on je normalniji od Anabele. Ona često pravi drame po zgradi bez ikakve potrebe. Dere se i budi komšije, a ja mislim da je često pijana jer se tako trezvena i svjesna osoba ne može ponašati. Jedan dan je iz čista mira napala komšiju i udarila ga. Ona je labilna još odavno, ali sada je skroz otišla sa živcima, i to najviše od kada je Luna otišla u taj rijaliti – kaže dobro obaviješten izvor za "Alo".

– Od kada se desila ta drama, cijeli kraj nije miran, svi se plaše da se ne dogodi još nešto. Nju smo vidjeli nakratko, a njega nema. On nije tu, sigurno ne spava kod kuće, morao bi bar nakratko da izađe, a nigdje ga nema – rekla je komšinica.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.