6.12.2018. 12:46
0
50 Cent o sinu: Ne bi bilo loše da ga udari autobus
Reper 50 Cent zgrozio je javnost svojim komentarom na Instagram profilu u kojem je napisao da ne bi bilo loše da njegovog sina udari autobus.

Reper je komentarisao fotografiju na kojoj se njegov sin Markez druži s njegovim najvećim suparnikom Kennethom Supremeom McGriffom i napisao kako ne bi bilo loše da nekog od njih dvojice udari autobus, piše News.com.

Ovim činom 50 Cent je samo pogoršao već narušen odnos s najstarijim sinom, dok su fanovi ostali zgroženi reperovom izjavom.

Nakon upućenih kritika reper je objasnio na svom Tviteru kako nikome nije želio zlo, ali da zbog osoba s kojima se druži njegov sin, njih dvojica jednostavno nisu u dobrim odnosima.

“Njegovoj majci sam platio 1.360.000 dolara kako bih mu osigurao bezbrižan život i školovanje, ono što ja nikada nisam imao”, napisao je 50 Cent između ostalog, prenosi CDM. 

Nakon dugogodišnje veze 50 Cent i Shanika Tompkins dobili su sina Markeza, a nakon što su prekinuli počela je dugogodišnja borba za starateljstvo.

Tek 2008. godine donijeli su odluku da će dijete ipak živjeti s majkom. Iako su godinama sin i otac pokušavali da izglade odnos, nisu uspjeli zbog čestih svađa između roditelja.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.