30.12.2018. 16:55
3
Jalu Brata i Bubu Corellija "prozivaju" srbijanski mediji, Ljuba Aličić poručio: Treba ih protjerati iz Srbije zajedno sa Majom Berović, sve su to ista go***
Podigla se velika prašina poslije objavljivanja teksta s dokazima da su Amar Hodžić i Jasmin Fazlić, poznatiji kao Buba Corelli i Jala Brat, prije nekoliko godina u komentarima na svom YouTube kanalu navodno vrijeđali Srbe i pozivali, kako to danas beogradski mediji pišu, na "njihovo klanje".

Piše: Haris Ahbabović

Među prvima se oglasio folk pjevač Ljuba Aličić, koji smatra da repere zbog ovakvih izjava treba protjerati iz Srbije.

- Najoštrije osuđujem potez tih repera. Pitam se kako je uopšte moguće da tako nešto mogu da napišu? Mi smo takva nacija da svakoga prihvatamo ko dođe kod nas, a gdje mi možemo da odemo da pjevamo i da nas prihvate tako velikodušno? Nigdje. Jali i Bubi treba zabraniti da nastupaju ovdje, treba ih protjerati iz Srbije zajedno sa onom Majom Berović, sve su to ista go*** - rekao je Aličić za beogradski Kurir.

- Već smo prošli ove hejtere. Možemo ponoviti sve. Beograd je naša druga kuća. Ja sam iz miješanog braka, ovo je neki lažni profil jer mi nismo nacionalisti i dugo vremena smo u čitavoj Srbiji. Mi volimo muziku i samo hoćemo da ispoštujemo sve fanove i publiku. Ovo sve što radimo, koncerte poput Arene i Taša, jeste da svi imaju mogućnost da nas čuju, pogotovo naša mlađa publika koja zbog godina ne može da dolazi u klubove - rekao je reper Jala Brat.

- Ako imate dokaze da je to istina, onda je to sramno i ja sam zgrožena njihovim postupkom. Strašno! Ali moram da se ogradim jer ne znam da li je to istina - rekla je pjevačica Maja Nikolić, prenosi danas Kurir.

Na društvenim mrežama se nakon svega oglasio Jala Brat koji je napisao:

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.