16.1.2019. 17:28
7
Prvo oglašavanje Vranješa poslije skandala s Karleušom: Gestikulirao pucanje uz pjesmu
Ognjen Vranješ se povukao u ilegalu poslije seks-afere s Jelenom Karleušom, poslije koje su procurile gole fotografije na kojima su navodno fudbaler i pjevačica u eksplicitnim pozama.

Fudbaler Anderlehta se povukao u ilegalu poslije oglašavanja Karleuše, koja je uputila niz uvreda na njegov račun, prijetnje, ali i objavila navodno njegovu golu fotografiju, kao i dijelove prepiske.

Vranješ nije bio dostupan ni ljudima u svom klubu, a u utorak je stigla informacija da mu je zdravstveno stanje narušeno, kao i da mu je sudbina u klubu pod znakom pitanja.

Danas je ipak stiglo drugačije saopćenje Anderlehta, a Vranješ se poslije šutnje koja je trajala skoro dva dana, konačno oglasio. 

On je na svom Instagram profilu objavio story gdje se vidi kako u automobilu sluša muziku, a također i djeluje kao da gestikulira pucanje.

Djeluje kao da ga skandal nije pretjerano potresao, iako ovo sigurno nije prijatno njegovoj supruzi, kao i kćerki, kojima je nedavno pisao nevjerovatne poruke, i to u jeku afere s Karleušom, prenosi Telegraf.rs.



(Admir Oručević)

7
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.