15.2.2019. 11:02
1
Procurile nove prepiske: Karleuša se plašila da je Vranješ ne ostavi, pa skovala plan kako će se otarasiti Tošića
Dvogodišnja veza između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa je, po svemu sudeći, bila toliko jaka da je mala od velikog skandala tražila način kako da se otarasi supruga Duška Tošića, kako bi u daljnjem životu uživala sa njegovim kolegom, piše Kurir.

U prilog tome svjedoči prepiska u čiji posjed je došla redakcija Kurira, a u kojoj pjevačica svom ljubavniku otkriva tajni plan.
 
Pop divi je, kako navodi Kurir, bilo važno samo to da glavni krivac za krah braka bude Duško, a ne ona.

Prije nego što je to otkrila, Karleuša je Vranješu jasno stavila do znanja šta mu je u životu.

- I ljubavnica i drolja, majka tvoje djece, i žena, i brat, i saborac. Sve! Lavica. Jer si ti lav. Moj lav. Pa šta sam ja, izvini? - znatiželjna je bila pjevačica.

Vranješ je nije držao u zabludi, nego joj je rekao surovu istinu.

- Pa ti mi nisi žena. Jesi, ali Duškova - izričit je bio sportista.

Međutim, pop zvijezda je pokušala uvjeriizi Vranješa da stvari u njenom braku nisu baš tako sjajne i bajne kako predstavlja na društvenim mrežama i u medijima, prenosi Kurir.

 
- Ja sam Dušku brat i prijatelj. A tebi sam i ljubavnica. I tebe želim jer sam pored tebe sretna i nasmijana - rekla je ona.

  - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba
Ali to nije sve! Ona je bivšem ljubavniku priznala koga voli.

- Odavno nema ljubavi tu. Odavno. A ja volim tebe - jasna je bila JK.

Međutim, Ognjenu su njene riječi bile sumnjive.

- Pa ja ne znam zašto onda živiš s njim - interesiralo ga je.

JK je bila uporna i Vranješa uvjeravala da se strpi.

 
- Zbog djece, javnosti, navike. Ali OK, polako. Samo polako, molim te. Napravit će on grešku u koracima. On mora da bude kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako - objasnila mu je pjevačica, prenosi Avaz. 

Međutim, njihova ljubav je pukla onog trenutka kada je Jelena odlučila da javno ponizi Vranješa, kojeg je nazvala psihopatom i njenim fanom iako se iz prepiske koju Kurir posjeduje može zaključiti da su bili veoma prisni. U njoj se jasno vidi da je njihova veza bila jaka i čvrsta i da je Jelena često Ognjenu izjavljivala ljubav, ali i želju da bude majka njegovoj djeci.



(Lejla Trle) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.