25.2.2019. 21:15
1
Goca Tržan žestoko odbrusila momku zbog komentara: Druže, tebi je jedna atomska bomba malo. Zatucan si!
Goca Tržan je odgovarala na pitanja publike, ali ju je jedno pitanje u potpunosti izbacilo iz cipela.

Piše: Haris Ahbabović

Goca je u svom stilu oštro i direktno odgovorila momku koji ju je isprovocirao dok je snimala svoj vlog. 

- Došlo je vrijeme da nama jedna Goca Tržan drži predavanja i javno moralizira, a na nacionalnoj frekvenciji se javno krlja s likom 20 godina mlađim. Nama je jedno bombardiranje malo - glasio je komentar, na koji se Goca odmah zatim nadovezala.

- Druže, tebi je jedna atomska bomba malo. Nadam se da si dobro pogledao snimak i da si ga odgledao više puta, jer je to samo nekoliko više pregleda od tebe. Da, jedna atomska bomba je malo, zato što si zatucan. Ljubili smo se minutu jednu kod Ognjena Amidžića i bio je u pitanju izazov. A drugo, šta je strašno ljubiti se sa svojim mužem i šta je tu nenormalno? Ako neko ne voli da se moralizira - to sam ja i za sve sam ljudske slobode, samo hoću da mi se objasni šta je nemoralno u tome? Ti si, druže, nemoralan. Ti si, vjerovatno, jedan od onih koji gledaju djecu i žene u parku, a onda je odjednom neko nemoralan što se ljubi na televiziji. Ma jedi, bre, g**** - rekla je pjevačica.

Goca Trzan
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.