8.3.2019. 18:18
0
Nives Celzijus se svađala s pratiocem: Ko bi imao ženu poput tebe
Pjevačica Nives Celzijus (37) vrlo je aktivna na društvenim mrežama i objavljuje razne fotografije i snimke, a sada je ponovo zagolicala maštu brojnih pratilaca.

Međutim, jednom od njih njena posljednja fotografija nije se svidjela.

 - Pravi si primjer majke. Onda kažu muževi zlostavljaju žene. Pa ko bi imao ženu poput tebe - napao ju je pratilac. 

Jedna djevojka upitala ga je šta to Nives nedostaje, a komentiranju se pridružila i pjevačica.

- Ne znam što meni sve fali, ali njemu, osim zdravog razuma, osam razreda osnovne škole. E, da je meni to samopouzdanje. Lik misli da se mi žene ostvarujemo tako što se udamo za takvu budalu. Blago njemu - odbrusila mu je Nives.

Tada joj je muškarac rekao da je "istina boli".

- Tvoja istina u komentarima i porukama je dijametralno suprotna pa ne znam više što je tvoja istina. A prava istina je da ništa ne boli kao povrijeđen ego - odgovorila mu je ponovo Nives, prenosi Avaz. 

Također, Celzijus je zapazila kako su njegov komentar lajkale i mnoge žene.

- Što je najtužnije, nije on ovdje najveći idiot. Hajde muškarci, ali ove žene koje lajkaju komentar koji potiče nasilje nad ženama je van svake pameti - napisala je Nives.






(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.