23.5.2019. 12:51
3
Andreanu Čekić u Parizu išamarale žene u toaletu i poručile: Dok kuja ne zamahne repom, ker ne kreće u akciju
Andreana Čekić je nedavno doživela neprijatnost na jednoj privatnoj žurki u Parizu.

"Andreana je bila specijalna gošća na jednoj proslavi. Napravila je sjajnu atmosferu sa svojim bendom i sve je bilo super, dok jedna od goši nije primjetila da njen muž koketira sa pejvačicom. Žena je pobjesnila i ispričala to svojim prijateljicama sa kojima je sjedila za stolom, pa su odmah skovale plan kako da napadnu Čekićevu", počeo je priču izvor i dodao kako su njih nekoliko sačekale momenat da pjevačica krene u toalet i onda su pošle za njom.

Napale su je kada je Andreana stala kod ogledala da popravi šminku i osvježi se.


Prema riječima ovog izvora, prvo je na nju počela da urla žena čiji jr muž koketirao.

"Nnema šta joj nije rekla! Izvrijeđala ju je za sve pare! Andreana je stajala kao skamenjena, ne vjerujući šta joj se dešava i pokušala je da joj objasni da ona nije niko zavodila. Međutim, žena je počela da urla: “Dok kuja ne zamahne repom, ker ne kreće u akciju!” i pjevačici opalila dva šamara – dodao je izvor, otkrivajući da je Čekićeva navodno uspjela da izvuče živu glavu zahvaljujući ženi koja je ušla u kupatilo", prenosi Avaz. 


"Andreana je iskoristila priliku i šmugnula je iz toaleta. Na putu do sale se nekako sabrala i vrlo brzo napustila proslavu. Niko nije znao o čemu se radi, mislili su da je završila svoj blok pjesama i da je zato otišla. Međutim, žena čiji se muž nabacivao Andreani se pohvalila ostatku ekipe za stolom šta je uradila, pa se sve saznalo", zaključio je izvor.

 



(Lejla Trle) 

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.