29.6.2019. 13:55
3
Memo Haljevac poručio Staniji: Odvest ću te travarki da te izliječi, ako nemaš para ja ću ti platiti
Srbijanska starleta Stanija Dobrojević, koju je prije pet godina u finalu rijalitija “Farma” pobijedio akademski slikar iz Sarajeva Sulejman Haljevac Memo, sinoć je svojom pričom u rijalitiju “Zadruga” potvrdila da ovaj poraz nikada nije preboljela.
U komentaru za Avaz.ba, ovaj Memo  navodi kako je rijaliti program daleko iza njega te da je svoj život i rad posvetio djeci s poteškoćama u razvoju.

- Stanija Dobrojević je djevojka koja je postala poznata po obnaženim fotografijama i rijalitijima. Ne znam ima li iko da je od nje i Vesne Rivas proveo duže vremena u rijalitiju, to trebaju ispitati oni koji mjere gledanost. Ne znam zašto se ona i dalje zamjera s akademskim slikarom koji je davno napustio rijaliti šou, živi i radi za dobrobiti zajednice dok ona i dalje našu djecu kvari svojim provokativnim izdanjima i priča gluposti – kazao je Memo.

On je srbijanskoj starleti poželio da ga zaboravi i ponudio svoju pomoć.

- Želio bih da me zaboravi, nudim joj pomoć da je odvedem u Gornji Kotorac kod žene koja će joj pomoći travom da izliječi san i da me zaboravi, to joj od srca poručujem. I ako treba finansijska pomoć, spreman sam joj dati samo da ide kod psihologa i da me popusti - poručio je Memo.

(Alen Avdić)
 
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.