17.9.2019. 10:57
0
Poznati glumac za razvod sa Miley Cyrus saznao preko društvenih mreža
Glumac Liam Hemsworth i pjevačica Miley Cyrus razveli su se nakon sedam mjeseci braka, a vijest je objavljena krajem augusta.

Piše: Haris Ahbabović

 Naime, kako prenosi “Page Six”, glumac je za ovu vijest saznao preko društvenih mreža i to nakon što je iz Mileyinog tima objavljeno saopćenje. 

– Liam i Miley su se složili da svako krene svojim putem. Stalno se mijenjaju i rastu kao partneri i individue i odlučili su da je najbolje za oboje da se fokusiraju na sebe i svoje karijere. Ostat će posvećeni roditelji svojim voljenim životinjama – pisalo je. 

Izvor blizak glumcu rekao je da je Liam ostao šokiran nakon što je ovo saopćenje pročitao, te da je u tom periodu boravio u Australiji. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.