26.12.2019. 16:14
0
Željko Šašić prozvao Acu Lukasa: Njega šećer spušta, a mene podiže!
Željko Šašić je žestoko isprozivao Acu Lukasa zbog fotografije sa bijelim prahom koja je već danim hit na društvenim mrežama. Dok Lukas tvrdi da se na stočiću ispred njega nalazi kesica šećera, njegov ljuti rival ubijeđen je da to nije istina.

Mislim da je svima jasno šta je to pored njega. Kakav crni šećer i vanilice?! Kao mali sam obožavao te kolačiće sa prah šećerom. Međutim, to što je pored Lukasa mi uopšte ne djeluje slatko. Mene, inače, šećer “diže”, a vidim da Acu taj njegov spušta, čim je on prilegao – kaže Šašić i dodaje da nikada nije probao drogu.

– Imao sam priliku da probam sve i svašta, ali me to nije zanimalo. Ne drogiram se, nemam nikakav porok, a za Novu godinu ću nazdraviti čašom alkohola.

Nakon što je prije nekoliko dana fotografija Lukasa sa bijelim prahom preplavila društvene mreže, folker se oglasio i ispričao svoju verziju, prenosi Express.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.