13.4.2020. 21:15
1
Uhapšen Baka Prase, a nedavno kritikovan i da koristi krizu za prodaju maski sa svojim logom
Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, uhpšen je zbog kršenja zabrane kretanja u srbijanskoj prijestonici.

Njega je za vrijeme policijskog sata na Trgu Nikole Pašića u Beogradu  policija zaustavili u  automobilu marke "Porsche" sa njemačkim tablicama, piše "Kurir".

Bogdana su izvukli iz auta. "Porše" je ostao na mjestu gdje je Baka Prase zaustavljen, piše "Kurir".


Inače, ovaj youtuber, poznatiji kao Baka Prase, zaradio je nedavno 512.000 dinara od prodaje zaštitnih maski u jeku pandemije koronavirusa.

Tu je informaciju sam otkrio u video-klipu, revoltiran zbog silnih prozivki ljudi koji ga osuđuju zbog toga što je iskoristio globalnu krizu i strah naroda da bi profitirao. Po njemu, ovaj iznos je skoro beznačajan.

- Evo, pogledajte ovo, prodao sam 713 komada maskica i zaradio sam 640.000 dinara. Od toga je 20 posto PDV, a to je 128.000, i to se oduzme. Ja od ovog ukupnog iznosa čisto imam 512.000, ali to nije sve moje jer ne radim ja sam te maske - objasnio je Baka Prase, pravdajući se da nije želio da stekne bogatstvo.




(Lejla Trle) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.