13.5.2020. 10:41
0
Jelena Karleuša pozirala u bikiniju i pokazala zategnuto tijelo
Jelena Karleuša ne prestaje da iznenađuje svojim izgledom. Ona je i tokom izolacije nastavila da vodi računa o ishrani i zdravom načinu života. Članica žirija u “Zvezdama Granda” drastično je smršala, a kad je objavila novu fotografiju u minijaturnom kupaćem kostimu “zapalila” je Instagram.






–Kao svaki sujetni lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje. Nađite svoju motivaciju i nek’ crknu hejteri!- poručila je nedavno na svom Instagram profilu. Jelena je odavno zacrtala da će svoju liniju dovesti do savršenstva i u tome je uspjela.


(Nermana Crnčalo)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.