16.7.2020. 21:55
0
Aca Lukas prvi put o narkomaniji: Sve što sam probao, dobro sam se raspitao šta je unutra
Aca Lukas nikada nije krio da je u životu imao problema sa porocima.


On je pričao iskreno o tom periodu svog života, ali i objasnio na koji način vaspitava svoju djecu kada je ta tema u priči.


Istakao je da bez obzira da li je riječ o torti ili nekom drugom poroku, za njega važi samo jedno pravilo – nikada neće probati nešto, a da se prethodno nije dobro raspitao o sastojcima.

Baš zbog svega navedenog, pjevač smatra da je i najmjerodavniji da svojoj djeci da savjet i lični primjer zašto bi trebalo da izbjegavaju drogu u širokom luku.

–Ne jedem i dan danas tortu. Znaš zašto? Zato što ne znam šta ima unutra. To što neko napravi, pa da ja nemam pojma šta je unutra, ja to nikada neću pojesti. Apropo ovoga što sam htio da kažem, sve što sam u životu probao jako sam se dobro raspitao prije toga šta je – rekao je, a onda je prešao na djecu.

-Ne mogu da ti dajem novac da se drogiraš. Ti nećeš doći da mi tražiš novac za drogu, ti ćeš da tražiš novac za nešto drugo i ja neću znati. Znači, saznam li da ste krenuli tim putem, nije nikakav problem, samo ću da vam uzmem sve što sam vam kupio i dao i neću vam više davati novac jer neću znati da li je za drogu. Ja garantujem da ne postoji, u mom slučaju, nijedan bolji način od ovoga što sam uradio – ispričao je iskreno Lukas za Kurir.



(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.