2.8.2020. 21:54
0
Boris Rogoznica varao je suprugu Doris?
Nakon što su nedavno Boris Rogoznica i njegova supruga Doris Pinčić Rogoznica otkrili kako se rastaju, zagrebačka kantautorica te bivša domina Alex Ognjena za 24sata je ispričala, kako ona tvrdi, da je godinama imala aferu s Borisom.


Otkrila je i da su se upoznali na jednom kursu.

– Upoznala sam ga prije tri, četiri godine, tad nisam znala ko je on jer nije imao puno gaža. Pitao me za broj i počeli smo se dopisivati -rekla je Alex za 24sata.

Nakon toga su se počeli nalazati, ponekad čak i u njegovom stanu, tvrdi Alex.
– Slučajno sam na mobitelu vidjela slike neke žene, onda je priznao da ima suprugu – tvrdi Alex za 24sata. No, nakon toga su se nastavili dopisivati, kaže Alex te dodaje da su si slali vruće poruke poput ‘I just wanna tuc-tuc’ piše 24sata.

Alex se, kako je izjavila, iz Borisovog života povukla kad su Boris i supruga posljednji put prije razvoda prolazili krizu, neposrdeno prije nego što su kupili kuću pa je tako njihova navodna afera završila 2019. godine.

Sam Boris je, prema pisanju ovog portala, na pitanje poznaje li Alex odgovorio: ‘Ne baš’ te je kasnije dodao da se takve poruke daju iscenirati.

Inače, Ognjena se tokom 2017. godine predstavljala ne samo kao pjevačica već i kao domina te je imala čak i muške robove koji joj se pokoravaju.



(Nermana Crnčalo)


 
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.