6.8.2020. 22:31
2
Doris Pinčić: Otkrila gdje se nalazi nakon što Boris priznao nevjeru
Iako je posljednjih dana njen privatni život ponovno u fokusu javnosti, Doris Pinčić se, izgleda, time previše ne opterećuje.

- To volim, kad se vidi trag od kupaćeg kostima. Kako bi rekla moja Ana Maras Harmander - lito nemoj ić'- napisala je voditeljica na Instagramu uz fotografiju bez make-upa na kojoj se vide tragovi kupaćeg kostima i na kojoj u ruci drži čašu. 




"Draga Doris, što koristiš za lice pa je tako savršeno?" upitala ju je odmah jedna pratiteljica. "Gotovo ništa, ne opterećujem se kozmetikom.Samo redovito čistim", odgovorila je Doris.
Fotografija je dala naslutiti da je Doris još na odmoru u rodnoj Dalmaciji, a to se čini i po komentaru njenog kolege s HRT-a Ognjena Golubića.

 "Mi koji smo na poslu u Zagrebu se s tim nemremo pohvalit... Ja trag od grudnjaka skoro ne bum imal", našalio se on.  




(Nermana Crnčalo)

"Opet ideš bez grudnjaka na posao. Golubićuu", odgovorila mu je Doris. 

Inače, prije nekoliko dana u javnosti su se pojavile prepiske Borisa Rogoznice s kantautoricom Alex Ognjenom, nakon čega je Boris priznao nevjeru i rekao da je podlegao "muškim hormonima".

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.