7.10.2020. 10:03
0
Umjesto razvoda Bali Bega i Fahriye dolazi beba
Burak Ozcivit i Fahriye Evcan, omiljeni turski glumački par, već neko vrijeme je predmet brojnih špekulacija da se razvode. Međutim, kako prenose turski mediji, glumci planetarno popularnih turskih serija poput „Sulejmana veličanstvenog“ i „Kad lišće pada“, ponovo će postati roditelji.

– Burak silno želi da dobiju djevojčicu koja će biti njegova mala princeza. No, naravno, najbitnije mu je da je beba zdrava i da sve bude u redu – kaže izvor turskih medija, dok se par još nije oglasio povodom ove vijesti.

No, sudeći prema objavama na njihovim društvenim mrežama, njih dvoje su sretni i zaljubljeni.





Oni su u aprilu prošle godine dobili su sina Karana, a također, kako su pisali turski mediji, Burak i Fahriye imaju neslaganja kada je vaspitanje sina u pitanju. No, izvor blizak paru ispričao je da je čuveni Bali Beg riješio nesuglasice sa suprugom.


-Žele sebi pružiti još jednu šansu, a ako ne uspiju, svako će poći svojim putem – rekao je izvor.


(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.