11.10.2020. 19:16
0
Vesna Zmijanac mora hitno pod nož!
Vesna Zmijanac u posljednje vrijeme muči muku sa čvorićima na dojakama! Srećom, ona je odgovorna žena i redovno ide na kontrole, a kako smo saznali, čvorići su joj se pojavili uslijed hormonskog poremećaja koji je karakterističan za sve žene u menopauzi.

Drugim riječima, Vesna mora da prati stanje i da ide na redovne kontrole budući da ti čvorići vrlo lako prerastu u tumore.

– Vesna je nedavno išla na redovnu kontrolu i doktor joj je rekao da je sve u redu, ali da mora da prati te čvoriće na dojkama malo češće, čisto da ne rizikuje. Možda bude neophodna i neka intervencija, ali za sada je sve kako treba – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Kad se vratila sa kontrole, Vesna je sve to ispričala ćerki Nikoliji i ona je, očekivano, jako zabrinuta. Čim je čula da je bilo kakva operacija moguća, počela je da plače i da se brine. Ali dobro, Relja je smirio, on je kod njih u porodici ekspert da teši žene, nekad taštu Vesnu, a nekad Nikoliju. U svakom slučaju, ako Vesna nastavi da živi zdravim životom, sve će biti u redu, samo mora da se pazi i ide na redovne preglede – završava naš izvor.


(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.