14.11.2020. 9:52
0
Zašto je srbijanska estrada okrenula leđa Severini?
Nakon navodne svađe u Beogradu, gdje je proljetos mjesec dana provela kod Kojićevih zbog izolacije, pjevačicu Severinu Kojić (48) na društvenoj mreži odavno ne prate ni Dragan Kojić Keba (60), njegova supruga Olja, a ni kćerka Nataša (36).

Severinu danas na Instagramu samo prati njen još uvek aktuelni suprug Igor (33), iako komšije na zagrebačkom Kozjaku kažu da ga nisu vidjeli barem šest mjeseci, tačnije otkako se vratila iz Beograda. Piše se da su Igorovi roditelji čak blokirali Severinu na pomenutoj društvenoj mreži.

Ipak, nisu Kojićevi jedini s kojima je pjevačica u navodnoj svađi. Severinu na Instagramu više ne prati ni porodična prijateljica Kojićevih, Lepa Brena (60), koja je njihova prva komšinica na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Seve i Lepa Brena donedavno su pozirale za društvene mreže, ali čini se da je i tom prijateljstvu došao kraj.

Osim Lepe Brene, Severinu više ne prati ni pjevačica Ana Bekuta (61). Obje pjevačice, i Lepa Brena i Ana Bekuta, bile su na Severininoj i Igorovoj svadbi u Beogradu prije pet godina, a nastavile su da se druže sve donedavno. Tako su prije četiri godine sve tri zajedno slavile na rođendanu kolege Saše Matića (42).

Igor Kojić je prije nekoliko dana objavio simbolični status na Instagram storiju kako "treba slijediti svoj put". Severina je paralelno sa njegovom objavom objavila fotku s mora, iz barke, kojom se prisjećala ljetnih dana prenosi Telegraf.



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.