25.11.2020. 15:44
0
Marija Šerifović: Ove nove mjere su savršenstvo, tako bi trebalo doživotno
Pjevačica Marija Šerifović oglasila se na Instagramu povodom sve strožijih mjera da bi se suzbila epidemija koronavirusa.

- Dakle, imam za izjaviti da su ove nove mjere jedno savršenstvo i apeliram da ovako treba da ostane lijepo, čisto, mirno, tiho, civilizirano, amin. Nisam mislila doslovno ovako, samo za vrijeme korone, već da ostane ovako doživotno i zauvijek. Možda ne šest, ali u osam lijepo, ključ u bravu i kući svi -  poručila je Marija.

Inače, u Srbiji su ove subote uvedene nove mjere koje uključuju skraćenje radnog vremena do 18 sati i obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru te zabranu javnih okupljanja s više od pet osoba.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.