22.2.2021. 15:58
0
Vuk Mob istetovirao lik Džeja Ramadanovskog i posvetio mu prelijepe riječi
Reper je na butini istetovirao lik pokojnog pjevača koji je preminuo u decembru prošle godine.
Popularnog repera Vuka Moba do nedavno gledali smo u "Zadruzi", a on se po izlasku iz rijalitija maksimalno posvetio svojoj trudnoj vjerenici Oliveri Konatar, koja broji dane do porođaja, prenosi Avaz.

I dok nestrpljivo čeka trenutak da postane tata, Vuk nerijetko vreme prekraćuje i u tatu studiju, gdje je sada ispunio svoju veliku želju.

Naime, reper je na butini istetovirao lik pokojnog Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo u decembru prošle godine, ali i stihove jednog od njegovih najvećih hitova. Novom tetovažom pohvalio se na Instagramu, gdje je Ramadanovskom uputio emotivne riječi.

- Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Kako pjesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvijek biti uz mene ! Vrijeme sve briše, a ti ćeš živjeti vječno legendo ! - napisao je Vuk uz fotografiju tetovaže koju je podijelio na društvenim mrežama. 


 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.