28.8.2021. 9:37
0
Aca Lukas stao u odbranu kolega Jale Brata i Bube Corellija: To bi se vjerovatno njima desilo i u Sarajevu
Pjevač Aca Lukas prokomentarisao je nedavni skandal na nastupu njegovih kolega Jale Brata i Bube Corellija.

On smatra da događaj koji je šokirao javnost, a tiče se dvojice repera, kojima je odnedavno zabranjen ulazak u Srbiju, nije povezan sa nacionalnom osnovom.

– Ne bih nešto specijalno da pričam o tome, mislim da se, iskreno, malo digla prevelika hajka. Ne znam šta sad, tu ima razloga i razloga, ali… Te stvari se događaju. Gurnuli su s bine nekog dečka, i kod mene kad se neko penje na binu, spuštaju ga dole. Jako je škakljiva tema – počeo je Lukas.

– Šta Jali i Bubi još spočitavaju, u to neću da ulazim, ali mislim da taj konkretni događaj u Nišu nije imao neke veze sa nacionalnom osnovom. To bi se vjerovatno njima desilo i u Sarajevu, da im se neko popeo na binu, bacili bi ga s bine. E sad, šta je tu sve bilo… – izjavio je pjevač.

(AJdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.