19.10.2021. 14:33
1
Semir Cerić Koke nakon psovke na stranici Sourcea: J***m li.. Ne zavađaj narod u BiH!
Nakon što je vlasnik pekarskog lanca "Manja" objavio twit u kojem se žali na to da su mu dvije firme iz FBiH prekinule saradnju s pekarom, na Facebook stranici ispod teksta o toj temi komentar je napisao i pjevač Semir Cerić Koke.

Koke je napisao psovku, a nedugo zatim i obrisao komentar jer, kaže nam nije on takav da se izražava na tako nedoličan način i da bude nekulturan. Kako je Trivić naveo u Twitter objavi, firme iz FBiH su nevele da ne žele pomagati entitetu Republika Srpska. 


“Dvije firme iz Federacije prekinuli saradnju sa nama pod obrazloženjem da neće da pomažu RS. Trebao bi im neko javiti da Federacija prodaje više robe u RS nego RS u Federaciji”, naveo je Trivić, prenose mediji.


Koke nam je u kratkom telefonskom pozivu objasnio da nije uputio psovku redakciji Souirce.ba portala nego se to direktno odnosilo na čovjeka koji je dao ovakvu izjavu o entitetskim, ali i svim ostalim podjelama.  

Koke smatra da nije vrijeme za još dodatnih podjela jer je situacija, kaže on, trenutno veoma nesigurna.


(Amer Mujezinović) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.