2.9.2022. 20:27
1
Večeras obračun Mirze Hatića protiv Golubovića - Bore se za ponos ali i vlast na TikToku: "Momak koji voli islam protiv sviju"
Tiktok "sukob“ Kristijana Golubovića i Mirze Hatića ponovo se rasplamsao. Nakon što su prije mjesec dana odgodili TikTok mafijaški meč, ovog puta su odlučili da njihov okršaj bude na večeras u 22h.

Dakle neće biti sportskog meča, borbe u ringu ili kavezu nego će biti TikTok meč. Bore se za ponos i vlast na Tiktoku. Pobjednik dobiva sve, a gubitnik gasi svoj TikTok profil.

“Dobro se pripremite za 2.9. u 22h. Jedan sam momak koji voli islam protiv sviju. Dođite na meč i vidite šta je demostracija sile", rekao je Mirza, dok mu je Kristijan odgovorio: "Dođite na meč da pokažemo Mirzi gde u je mesto. Budite uz mene da njega, jadnika sklonimo sa TikToka zauvek."

Posjetite se kako su govorili jedan protiv drugog.

“Jedan mali dečko iz Sarajeva Mirza Hatić je pokušao da bude pametan i jak. Izazvao me je verbalno, izazvao me je fizički. Sada je vrijeme da se mečujemo. Prvi meč, verbalno van ringa će se organizovati 7.8. u 22h. Vidjet ćemo ko je vera a ko nevera. Ako podržavate mene, dođite i podržite me. Ako podržavate šta je uradio i rekao Mirza Hatić podržite njega. A onaj pravi meč, pesnicama, sledi posle toga. A ja tvrdim da sam nepobediv.

“Slovenija, Srbija, Bosna, Hrvatska, Crna Gora i Makedonija, to su moja braća, to su moji kumovi, to su moji prijatelji. Nema rata između Bosne i Srbije, ima rata između mene i Mirze Hatića. A ja tvrdim da ću Mirzu pobediti u ovom meču”.

Na to je Hatić ogovorio: “Selam alejk, pošto si ti Kristijane rekao da sam ja neki mali Sarajlija, svi smo mi mali i svi smo mi prašina. Vidjet ćeš ti koliko sam ja velik uz Allaha dragog i uz muslimane! Sad je meč 7.8., u 22h sata. Sad izaberite stranu, hoćete li biti uz Kristijana ili ćete bit uz mene. Registrujte se na moj meć da vidi što više ljudi kako ću ga raznijeti.

“Ne želim meč i ne želim da širim mržnju među narodima, među muslimanima, Srbima i Hrvatima. To bi bio najjači meč na Balkanu na TikToku ikad. Ja neću da širim mržnju. Nisam ja ni hodža, ni pop, ni fratar. Svako ima svoje, nek se mole Bogu. Moj i njegov meč širi veliku mržnju među muslimanima, Hrvatima i Srbima. Meč širi nacionalizam.” – izjavio je Mirza Hatić.

Dok je pravi profil Kristijana Golubovića banovan sa ove društvene mreže

(A. Balićevac)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.