8.9.2022. 8:54
0
Željko Mitrović objavio fotografiju Bake Praseta na kojoj šmrče bijeli prah: Najavio objavljivanje videa ali i dokumentarnog filma o internet nasilju
Vlasnik “Pinka” Željko Mitrović najavio je svoj dokumentarac u kom će se govoriti o internet nasilju, a usput će iznijeti i detalje o jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase.

Rat jutjubera i vlasnika ružičaste televizije počeo je kada je Baka Prase Mitrovića optužio da mu duguje pare, da bi mu potom Mitrović odgovorio na sve. Sada je Željko na svoj Instagram objavio šokantnu fotografiju Bake Praseta na kojoj se vidi kako vuče bijeli prah sa stola, pa mnogi pišu da je u pitanju droga.

“Ostalo je tačno 24 sata, do emitovanja dokumentarca o Baka Prasetu! Danas fotka – sutra cijeli video!”, napisao je Mitrović na Instagramu.

“Važno je da sutra u 20 sati svi pogledaju na Pink TV dokumentarni film 'Internet nasilje'. Poslije ovog filma ništa neće biti kao prije njega! Nešto mi se javlja da tužilaštvo neće drijemati! Ali ako neko slučajno propusti termin, biće dvadesetak repriza u desetak država”, pisao je Željko u toku dana.


(A. Balićevac)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.