9.9.2022. 8:00
0
Oglasio se Baka Prase: Upalio live i zaradio 1442 eura
Vlasnik “Pink” televizije, Željko Mitrović ušao je u medijski rat sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Mitrović je u više navrata istakao da će iznijeti istinu o Iliću putem dokumentarne emisije na svojoj televiziji.

Baka Prase se uključio u isto vrijeme na svom Jutjub kanalu kako bi javno komentarisao navode iz emisije.

Mitrovićev dokumentarac, kako je vlasnik televizije naveo, bavi se o kriminalnim radnjama, gepekovanju, gej aferama kao i pedofilskim akcijama, distribuciji spolnih bolesti, Kikinoj smrti sa sve očevicima i svjedocima.

Kako je istaknuto na sajtu Pink.rs, poslije ovoga Baki Prastu slijedit će robija

-Kako neko može da zadrži mirnu glavu kad ga neko optužuje da je silovatelj? – u svom lajvu je burno reagovao Ilić, koji demantuje sve navode iz emisije.

U svom live obračanju Baku Praseta je pratilo preko 80.000 osoba a zaradio je preko 1442 eura tokom tih 120 minuta.



(A. Balićevac)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.