1.12.2022. 10:09
3
Karleuša poručila: Ako se laži nastave, u Bosni više neću ni nastupati
Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša reagovala je na natpise bh. medija o tome da je uvrijedila žene iz naše zemlje, kada je branila brend Balenciaga.

Moram da reagujem. Razni bosanski mediji i portali objavili su bizarnu laž da sam žene iz Bosne nazvala 'brkatim' itd. Ja tako nešto nikada nisam rekla ili napisala za žene iz Bosne. Nikada. Bosanski mediji su sami zaključili da su im sugrađanke brkate (?!) i time ih uvrijedili, pripisujući te riječi meni - napisala je na Instagramu.

Zatim je navela da prekida saradnju s našim medijima i dodala da postoji mogućnost da više ovdje neće pjevati.

- Zbog ovakvih laži i izazivanja nepotrebne mržnje prema jedinoj osobi koja je uvijek bila otvoreni prijatelj ljudi iz Bosne, nikada više neću dati izjavu ni za jedan bosanski medij. Budu li se laži nastavile, u Bosni više neću ni nastupati - zaključila je.

Istakla je da je prekinula saradnju i sa medijima u Hrvatskoj, a sada i u BiH, te da svakodnevno trpi mržnju i uvrede.

- Ja nisam ničija vreća za udaranje i nisam dužna da trpim napade i uvrede - poručila je Kareleuša na Instagram sotriju.

Kako kaže, na Balkanu je vrijeđanje nje postao sport.

Podsjećamo da je Jelena Karleuša stala u odbranu modnog brenda Balenciaga, koji je u centru skandala zbog promovisanja pedofilije. Između ostalog, u objavi je spomenula žene iz BiH.

- Ali ovaj Instagram napad na ljude koji nose Balenciagu od strane brkatih seljanki iz kojekakvih domaćih pi*kovaca mi je apsolutni hit! Seljanka u sindži je konačno smislila kako da olakša sebi bol zbog činjenice da visoku modu može da gleda samo na slici pa se uhvatila za Balenciagu kao da su je dizajneri lično silovali u njenom selu i to tašnicom, čizmicom i minđušama! Alo, bre, nedepilirane i neokupane ljanke, kakve veze ima dizajnerski tim Balenciage, moda, tašne, cipele i odjeća sa nekim indijancem iz marketinga, koji je zasxao i koga su odmah otpustili i tužili - napisala je.

Dodala je da su se Balenciagom naročito našle pogođene žene iz Bosne.

- Samo mi one pišu uvrede u dm-u jer imam Balenciaga stvari. Izgleda da je Balenciaga baš imala veliki utjecaj na živote žena u Bosni čim ih je sve ovo s Balenciagom tako lično pogodilo. Jbt, nisam znala da je ovaj bred toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez 'Balenciage' ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda - poručila je sarkastično, prenosi avaz.


(Admir O.)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.