10.12.2022. 14:13
0
Incident na nastupu Dare Bubamare: Pijani gost htio da prosi pjevačicu svojom burmom
U klubu je bilo krcato, pravila je odličnu žurku sve do pred kraj, kad je došlo do incidenta. Dok je pjevala, Crnogorac srednjih godina se popeo na binu, klekao je ispred Dare i glumio da je prosi dok je u ruci držao svoju burmu i crvenu ružu – priča na početku upućen izvor i objašnjava da se Dara Bubamara šalila u svom stilu, ali je muzika stala kad je pritrčalo obezbjeđenje.

zvor otkriva detalje da su se u sve umiješale i kolege pijanog gosta.

– Taj čovjek se teturao, vidjelo se da je mnogo popio, a kako je scena mala, Dara nije imala gdje da se skloni. Obezbjeđenje ga je zgrabilo i počeli da ga iznose, bend je prestao da svira, pa je nastala gužva jer su prijatelji tog muškarca krenuli da se svađaju s obezbjeđenjem da ga pusti. Sve vrijeme su vikali, pa su morali i njih da udalje iz kluba – otkriva izvor.

Kako se saznaje, Bubamara je nastavila uredno s nastupom, ali pre nego što je počela da pjeva, kratko se obratila gostima.

– Samo da kažem da ovo nije prvi put da me prose na tezgi! Nadam se da su momci napolju dobro i da će brzo da se otrijezne – našalila se Novosađanka, prenosi Republika.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.