3.3.2023. 20:23
0
"Da li je veličina bitna?": Hrvatska odbojkašica provokativnim snimkom ponizila Modrića, Messija, Neymara
Hrvatska odbojkašica Magdalena Jurič očito zna kako da izazove pažnju, a sada jedna naizgled obična montaža uspijeva i da joj donese novac.

Tim podatkom ona se pohvalila na društvenim mrežama, a najviše pažnje privukla je njena objava sa provokativnim komentarom.

Uz snimak koji je objavila kratko je napisala:

- Da li je veličina bitna? Komentirajte svog favorita. Poređenje u visini...

A na snimku se pojavljuju Luka Modrić koji je od Magdalene niži 31 centimetar (203 naspram 172), zatim Messi, Mbappe, Ronaldo i Neymar.


Uslijedile su reakcije, a mnogi misle da je (pre)visoka odbojkašica na ovaj način ponizila Modrića i zamijeraju joj na snimku. Također, mnogi smatraju i da je uloga bila drugačija da bi ovo bilo ocijenjeno kao prozivka na osnovu izgleda.

No, Magdalena ne mari puno za ovakve komentare, jer je, kako je i objavila, od ovog snimka, za sada, zaradila 210 dolara.

S obzirom da je na Instagramu prati 107 hiljada ljudi, može se zaključiti da će i zarada biti veća.

(A. Balićevac)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.