7.3.2023. 22:34
0
Srbijanska pjevačica otkrila kako su joj djeca na romskoj svadbi ukrala novac: "Bakšiš je bio negdje oko 150.000 eura"
?U medijima se nerijetko pominju visoki honorari koje pjevači dobijaju za nastupe, a često se dešava i da za jednu pjesmu ili čak refren za par minuta zarade nekoliko prosječnih plata u regionu.

Srbijanska pjevačica Ljupka Stević tokom gostovanja u emisiji "Grand magazin" progovorila je upravo o ovoj temi za koju je odličan sagovornik ako se uzme u obzir da su se u javnosti pojavljivali naslovi o tome da je imala probleme sa suprugom obožavatelja koji ju je častio sa 300 eura, ali i da joj je na svadbi u Italiji ukraden bakšiš iz ruke.

"Smataram da sam nesebična osoba koja je uvijek spremna da pomogne i zaštiti slabije od sebe", istakla je pjevačica i prisjetila se pomenute situacije na romskoj svadbi.

"To je postala anegdota. U pitanju je bila romska svadba u Italiji. Pa dobro, dječica su prolazila i kada su vidjeli puno para na gomili, kako da ih ne uzmu? Na tom veselju je bakšiš bio negdje oko 150.000 eura", objasnila je Ljupka.

Na pitanje novinara gdje je dobila najveći bakšiš i koja suma je bila u pitanju, pjevačica ih je veoma iznenadila odgovorom.

"Mislim da sam najveći bakšiš dobila upravo na tim romskim svadbama, ali u tom trenutku ga nisam brojala. Bilo je negdje oko 5.000 eura za jednu pjesmu, čak nije bila ni cijela pjesma u pitanju", prisjetila se Ljupka, pa dodala:

"Prosto, kod njih su takvi običaji. Nije bilo novca samo na romskim svadbama, bilo je novca i na nastupima, u Bosni zna da bude jako dobro kada smo mi muzičari u pitanju."

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.