21.3.2023. 9:58
0
Melania napustila Bijelu kuću kad se saznalo za Trampovu aferu?
FOTO: Instagram
Melania Tramp (Trump) navodno je provela nekoliko noći u hotelu u Vašingtonu kako bi se držala podalje od Bijele kuće nakon što su se pojavile vijesti da je njen muž, tadašnji predsjednik Donald Tramp, platio pornozvijezdi Stromi Danijels (Stormy Daniels) da šuti o njihovoj aferi, piše "Daily Mail".

Izvori bliski bivšem predsjedniku SAD-a za britanski tabloid naveli su da se "on bojao da će njegova supruga saznati detalje" i da je stoga "platio Daniels 130.000 dolara za šutnju".

- Tramp je bio izvan sebe kad je shvatio da bi Melania mogla saznati. Znao je kakve bi posljedice mogle biti i učinio bi sve što je mogao da to zataška - kazali su.

(Erna H.) 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.