16.4.2023. 17:50
0
Atraktivna američka odbojkašica otvorila dušu: "Mnogo bi mi bilo lakše da imam manje grudi. Drastično bih bila bolja u odbojci"
Kayla Simmons, atraktivna američka odbojkašica, od početka svoje karijere se nalazi u centru pažnje zbog svog atraktivnog izgleda.

Međutim, njene velike grudi joj predstavljaju problem u igranju odbojke, što je priznala u jednom intervju za inostrane medije.

Ona je poručila kako bi joj bilo lakše da ima manje grudi, te je dodala da zna da bi bila bolja u odbojci.

- Iskreno, mnogo bi mi bilo lakše da imam manje grudi. Znam da bih bila bolja u odbojci, definitivno, i to drastično. Bila bih brža, skočnija… Ali, šta je tu je, sigurno se ne žalim zbog majke prirode, naprotiv, poručila je Simmons.

Iako joj je inbox zatrpan porukama raznog sadržaja od muškaraca širom svijeta, ona je priznala da je sama. Također, otkrila je i da joj pišu i neke svjetski poznate face, ali nije htjela da otkriva o kome se radi.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.