29.4.2023. 12:28
0
"Toliko se trudi da bude bitna": Ivana Knoll nakon fudbala i košarke prešla na praćenje Formule 1
Najzgodnija hrvatska navijačica Ivana Knoll uz fudbal voli i ostale sportove, pa je često možete vidjeti na košarkaškim i utakmicama američkog nogometa dok je u SAD-u, a možete je pronaći i na oktanskom sportu.

Formula 1 joj je, čini se, omiljeni oblik automotosporta jer često posjećuje utrke, a ovaj vikend bit će u Bakuu.

Sezona Formule 1 nastavlja se poslije četiri sedmice pauze na ulicama glavnog azerbajdžanskoga grada. Hrvatska navijačica i instagramski model fotografirala se pokraj staze i boksova, upoznala vozače, a pohvalila se i fotografijom Charlesa Leclerca, sjajnog vozača Ferrarija, koji će startati prvi, ispred Maxa Verstappena.

Objavila je galeriju fotografija uz stazu, a čini se kako joj je Ferrari omiljena ekipa.

Jedan pratitelj je ispod fotografije napisao: "Toliko se trudi da bude bitna".


(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.