9.11.2023. 20:05
0
Kanadski streamer otkrio koliko je novca potrošio na kocku: Cifra je nevjerovatna
FOTO: screenshot
Popularni kanadski streamer Felix 'xQc' Lengyel otkrio je fanovima koliko je novca uložio tokom svojih kockarskih streamova, a broj je već u milijardama.

xQc je uzdrmao streaming scenu u junu kada je otkriveno da je osigurao ugovor s platformom Kick koji je vrijedan više od 100 miliona dolara.

Njegovi fanovi komentarišu da je prije samo dvije godine xQc igrao kazino okrete od 40 dolara, a sada je povećao i do 50.000 dolara za svaki okret.

Ove nevjerovatno visoke opklade dovele su do apsurdnog iznosa novca uloženog na platformi za kockanje koja se zove Stake, kao što je xQc otkrio ukupni iznos u nedavnom streamu.

Na toj platformi možete pogledati svoju statistiku i historiju klađenja. A u njegovoj statistici stoji da je uložio 2,655,921,982 dolara, što je povećanje od više od 1,1 milijardu dolara od kada je pokazao svoju statistiku 20. septembra.

I dok je ovaj streamer imao neke ogromne dobitke u posljednje vrijeme, gubici se zbrajaju jer je rekao da je već u novembru izgubio 15 miliona dolara, ostavljajući mnoge fanove zbunjenim kako može uspjeti da izgubi toliki novac.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.