28.11.2015. 21:01
0
Ako radite ove tri stvari, nikada nećete biti prevarene
Poznata je činjenica da su žene sklonije strahu od prevare i kada možda nemaju razloga za to, one su ubijeđene da su ih njihovi muškarci prevarili.
Manji je broj muškaraca koji zauzimaju suprotno mišljenje. Knjiga "Normal bar", iz 2013. godine, otkriva podatak da 33 odsto muškaraca prizna svoju njeveru. To ipak nije broj preljubnika jer je mnogo veći broj onih koji to nikada neće priznati. 

Zbog toga mnoge žene strahuju da će ih njihovi muškarci prevariti, a da one za to neće saznati. Nekima je još gori scenario u kome one saznaju za nevjerstvo. U svakom slučaju, niko ne želi da u vezi završi sa rogovima. Naravno, ne postoji sasvim siguran način da muškarca natjerate da zaboravi na druge žene, ali portal Your Tango je donio tri stvari koje su zajedničke za sve žene koje muževi nijesu prevarili.

Grle svog partnera svakodnevno 
Fizički aspekti veze su veoma važni, a dugogodišnji parovi uglavnom posustanu na tom polju. Držanje za ruke, poljupci, zagrljaji i seks su vrlo bitne stvari koje uglavnom presuše u dugim vezama, pa partneri to traže sa strane. Zbog toga se potrudite da ne zapadnete u rutinu, i svakog dana pokažite partneru da vam je i dalje privlačan. Ne dozvolite da se prepustite svakodnevnim obavezama i njegujte svoju vezu.

Razgovarajte, ali o ovim stvarima 
Svi parovi pričaju, ali nakon par godina veze to se svodi na džangrizanje o svakodnevnici. Zato 15 minuta dnevno izdvojte za prave razgovore - one u kojima ćete jedno drugom iskazati zadovoljstvo što ste u zajednici, gdje ćete iskazati međusobnu ljubav. Povežite se i pokažite jedno drugom da ste tim, prijatelji i ljubavnici.

Budite tu za njega 
Ne u fizičkom smislu, partnerstvo nije samo prisustvo u kući. Obratite pažnju na njegovo ponašanje. Probajte da mu ugodite. Ne govorimo o pokornosti, već o potrebi da se ugodi biću koje volite. Pokažite mu da ste zainteresovani za njegova razmišljanja i osjećanja. 
Na kraju, zapamtite, vi ne možete da upravljate postupcima svog muža ili momka, ali možete da obratite pažnju na to koliko ulažete u vaš odnos. Statistika govori da su mnogo manje šanse da muškarac švrlja kada mu prija odnos njegove žene prema njemu.

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.