13.4.2016. 11:46
0
Pariz: Zaljubljeni parovi u spavaćoj sobi oko koje plivaju ajkule
Soba je napravljena sa ciljem olakšanja istraživanja koje se sprovodi nas ajkulama. Cijela soba je u staklu, a nalazi se u akvariju deset metara ispod površine ogromnog bazena.

Zaljubljeni par Kimly Do i Philip Senn bili su jedan od tri para koji su dobili mogućnost da prespavaju u prvoj podvodnoj spavaćoj sobi oko koje plivaju ajkule, piše Anadolu Agency (AA).

Riječ je o spavaćoj sobi koja je napravljena u akvariju u Parizu, u neposrednoj blizini Eiffelovog tornja. Soba je napravljena s ciljem olakšavanja istraživanja ajkula. Cijela soba je u staklu, a nalazi se u akvariju deset metara ispod površine ogromnog bazena.

Međunarodna firma za iznajmljivanje nekretnina Airbnb je u saradnji s direktorima akvarija napravila dogovor da sobu iznajme na tri dana. Svi parovi koji su željeli iskusiti nesvakidašnji doživljaj, imali su priliku da apliciraju. 

Tako će tri večeri tri para spavati u sobi okruženoj s 35 ajkula. Drugo veče osvojii su Kimly Do i njen partner Philip Senn. 

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.