12.5.2021. 18:33
0
Sa stricem u braku 14 godina, imaju troje djece
Klaus i Džozefin su u braku 14 godina i imaju troje djece. Na prvi pogled izgledaju kao svaki drugi par, ali njihov brak mnogi osuđuju.

Naime, Klaus je Džozefin stric - ona je kćerka njegovog brata. Klaus je za njemačke medije ispričao da je prvi put vide Džozefin kad je ona bila mala beba, a on je tad imao 23 godine.

Ponovno ju je vidio poslije 16 godina, a tri godine kasnije, Klaus joj je priznao da gaji snažna osjećanja prema njoj.

Tada joj je obećao da neće prilaziti i odluka je bila u potpunosti na njoj. Iako se Džozefin borila sama sa sobom, shvatila je da joj Klaus znači puno više.

Danas kažu da se vole, brak im je legalan. Sa pravnog stanovništva, u Njemačkoj, odnos između Klausa i Josefin predstavlja odnos trećeg koljena.

Incest se smatra u odnosu prvog koljena, tj. vezan je isključivo za roditelje i djecu, babe i djede i unuke ili braću i sestre. Zakon u Njemačkoj dozvoljava da se Josefin i Klaus vjenčaju.

Naglasili su da im ne smeta razlika u godina, a da se bore protiv predrasuda, prenosi portal "Super žena".

Oboje kažu da su tokom godina naučili da nose sa lošim komentarima.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.