17.11.2021. 22:41
0
Ovako vodi ljubav muškarac koji je lud za vama
Koji se muškarac ovako ponaša prema vama, potpuno je zaljubljen.

1. Njegova je misija pronaći savršen recept kako vas najbolje zadovoljiti. Frajer koji vas iskreno voli trudiće se zadovoljiti vas najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam tačno odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno te će vodeći ljubav nastojati razviti puno veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji seksu prethode, u samom seksu, te u trenucima nakon njega.

2. U vašoj blizini nije nimalo nervozan. Možda nije u svakom trenutku savršen, no njegovo ga nesavršenstvo čini savršenim partnerom za duge staze. Frajer koji vas istinski voli i koji ne može zamisliti život bez vas uvijek će u vašoj prisutnosti, ali i u seksu biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se bivanje uz vas čini kao najprirodnija stvar na svijetu.

3. Ljubi vas posvuda, a poljupci traju dugo, dugo. Muškarci najčešće nisu baš prezaljubljeni u poljupce i smatraju ih izuzetno intimnim činom. Ljubi li vas nježno i strastveno po cijelom tijelu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.

4. Za njega je seks puno više od samog čina. On vodi računa da dobijete cijeli paket. Seks je naravno jako bitan dio svake veze, no frajer koji vas iskreno voli pozabaviće se cijelim ritualom oko seksa. On će ustrajati na predigri, maženju i potrudit će se da prije samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mjesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

(Ajdin Balićevac)

VezeSeks
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.