5.10.2022. 21:37
1
Poze u seksu koje vode do sigurnog vrhunca kod žena
Ako imate problem da doživite orgazam, najbolje je da se držite poza koje vam ga mogu garantovati. Tri poze za seks koje najčešće garantuju orgazam kod žena ujedno su i najklasičnije.

Žena je gore
Ova poza se smatra najprikladnijim za maksimalno zadovoljstvo. Žena ima kontrolu nad kretanjem, brzinom i dubinom penetracije. Različiti pokreti pomažu da se stimuliše i najosjetljiviji dio vagine.

Postoji mogućnost da se dostignu i vaginalni i klitorisni orgazam, prenosi crnobelo.rs.

Pseća poza
Prilikom penetracije u ovoj pozi vrh penisa lako stiže do grlića materice - mjesta koje je prekriveno brojnim nervnim završecima i koje je veoma, veoma osjetljivo.

Misionarska poza
Ako su vaša tijela blizu, partner stimuliše i vaš klitoris. Misionarska poza često može da obezbjedi i vaginalni orgazam.

(A. Balićevac)

SeksVeze
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.