30.12.2022. 15:35
0
Jelena Karleuša progovorila o odnosu sa Duškom: On nema osjećaj zajedništva i porodice u sebi
Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića i dalje je tema koja sve veoma zanima, međutim, već neko vrijeme strasti su se stišale i o tome se nisu oglašavali ni pop diva, ali ni advokat poznatog fudbalera. A, jedino što je javnost zna jeste to da Karleuša i Tošić žive pod istim krovom, što je pjevačica otkrila jednom prilikom.

Ona je sada, za "Kurir", potvrdila tu informaciju, ali i otkrila od čega zavisi njihov razvod.

– Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vrijeme. U 2023. bih voljela da Duško promijeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje djece – rekla je Jelena, pa nastavila.

– Smatram da smo mi još uvijek u braku jer sam se ja, kao dijete razvedenih roditelja, uvijek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživjela kao neuspjeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osjećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osjećaj nema u sebi – rekla je Karleuša i tako ponovo potvrdila da je upravo ona ta zbog koje njihov brak i dalje opstaje.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.