17.1.2024. 20:45
1
Bolesna ispovijest: Muž me prevario sa rođenom majkom, a to je bio samo početak užasa
Djevojka po imenu Lacey Jane saznala je vijest koja ju je potpuno slomila, a sada je nakon 14 godina riješila da to podijeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži TikTok.

Lacey je ispričala kakvu užasnu reakciju je imala njena majka kada je saznala da ju je njen muž varao i to ni manje ni više sa njenom mamom.

Da stvar bude još gora Lacey je bila trudna sa njihovim prvim djetetom. Za aferu je saznala kada se porodila, a nakon što joj je dijagnostifikovano nekoliko bolesti. Iako je prošlo 14 godina to je i dalje užasno boli i to jer je njena majka užasno reagovala na ovo.

"Kada je saznala da znam, ona je preblijedila. Rekla sam joj da spakuje kofere i ode iz moje kuće. Pravila se blesava. U svom stanju panike zgrabila je moj telefon, pozvala je moju baku (njenu mamu), stavila je na spiker i rekla: 'Znaš kako sam ti rekla da me Laceyin muž držao za ruku, pa sad joj kaže da smo imali aferu. Reci joj da to nije istina' - započela je djevojka svoju ispovjest na društvenoj mreži.

Ona je objasnila i da se njena majka nikada nije izvinila što joj je to uradila:

"Moja mama to do danas neće priznati. Nikada to nije priznala, nikada se nije izvinila. U njenom umu, to se nikada nije dogodilo. A najbolja stvar koja je izašla iz svega toga jeste da je moj muž u to vrijeme bio iskren prema meni i rekao mi da se to dogodilo.

Čak i godinama nakon ovoga, nakon što smo se razveli i nisam razgovarala sa majkom, pitala bih ga isto i njegova priča se nikada nije promijenila. U ovom trenutku nije imao šta da izgubi, već je izgubio mene. Ali, moja majka je pokušala i da mi oduzme kuću. Kao sada samohrana majka, sa zdravstvenim problemima, bez posla, bez karijere, ničega. To je sasvim druga priča.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.