8.5.2018. 18:16
3
Republika Srpska: Ostoja u osamdesetoj godini dobio sina
Za Ostoju Varčara, poljoprivrednika iz Razboja kod Srpca u Republici Srpskoj, godine su samo broj, a u to se uvjerio 1. maja kada je u osamdesetoj godini života dobio sina Stefana.

Ostojina supruga Sanja, sa kojom ima još dvojicu sinova Milana (21) i Savu (17), mlađa je 38 godina od njega. 

Sanja kaže da sa suprugom planira i ćerku iduće godine, na šta se Ostoja smiješi, odobravajući prijedlog.

“Za ljubav i porodičnu sreću godine nisu nikakva prepreka. Sanja i ja smo se zavoljeli u Sarajevu, poslije izbjeglištva iz Zenice. To je bila ljubav na prvi pogled, mada sam ja imao još jedan brak i tri kćerke”, rekao je Ostoja, prenosi CDM.

Sanja kaže da je on dobar i vrijedan, posvećen i njoj i djeci.

“Srećna sam, naš brak je uspješan. Stefan je kruna toga. Iskreno, nisam vjerovala da sam trudna, otišla sam kod ljekara, smatrajući da je nastupio klimaks, a onda sam saznala, mjesec-dva prije poroda, da sam trudna”, ispričala je Sanja.
Prinova u porodici Varčar, koju svi smatraju vrijednom i uzornom, hit je u Lijevče polju, te se komšije nadaju da je pred malim Stefanom srećan život.

(Lejla Trle)

Brak
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.