7.5.2021. 10:30
0
Recept za uspješan brak koji nam poručuju holivudski parovi
Nisu svi holivudski parovi osuđeni na propast, a tome svjedoči činjenica da neki od njih već duži niz godina uživaju u sretnom i uspješnom braku.

Iako su neki svjetski parovi neslavno završili, poput braka Kim Kardašijan i Krisa Hamfirsa koji je trajao 72 sata ili pak onog između Britni Spirs i Džejsona Aleksandra koji je trajao nešto duže - 55 sati - to ne mora nužno značiti da velike zvijezde ne mogu sačuvati ljubavnu vezu sa svojim izabranicima. Neki parovi su tako pravi primjer #relationshipgoals 

Mnogobrojni holivudski parovi su već godinama u srećnom braku, a koja je tajna dugovječnih odnosa, otkrivaju nam oni lično u nastavku. 


Blake Lively i Ryan Reynolds

Ove dvije holivudske zvijezde počele su da se zabavljaju 2011. godine a već godinu dana kasnije sklopili su brak. Od tada, na svojim društvenim mrežama, ali i na svim manifestacijama na kojima se pojave, šire ljubav i pozitivnu energiju. 

Ryan je u jednom od intervjua izjavio da je tajna dobrog odnosa komunikacija.
,,Na partnera gledajte kao na najboljeg prijatelja. Važno je i da poštujete jedno drugo.'' 


Justin Timberlake i Jessica Biel 

Pjevač i glumica zajedno su duže od 13 godina, a i dalje se vole kao prvog dana.

,,Imamo slične vrijednosti i vjerujemo u vjernost i iskrenost. Volimo da se zabavljamo, a i interesovanja su nam slična. Kada upoznate nekoga toliko sličnog sebi, to morate da čuvate.'' rekla je Jessica u jednom intervjuu.


John Legend i Chrissy Teigen

Ovaj par nas svakodnevno oduševljava svojim objavama na društvenim mrežama. Pažnja, nježnost i ljubav je nešto što svakodnevno ispoljavaju jedno prema drugom.
,,Kada nismo zatrpani poslovnim obavezama, idemo na kratka putovanja, organizujemo romantične večere u dvoje... Morate pronaći vremena za romantiku.'' rekao je John Legend. 


(Semra Šantić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.