25.1.2016. 8:29
0
Web browser Brave brži od Chromea i Firefoxa
Nekadašnji Link Bubble nedavno je dobio novo ime – Brave.

Link Bubble browser postao je vrlo popularan kada se pojavio prije skoro dvije godine. Aplikacija se na početku plaćala, no nakon što je prodana, novi vlasnik odlučio ju je ponuditi u potpunosti besplatno.

Novi vlasnik aplikacije je Brendan Eich, bivši zaposlenik kompanije Mozilla i jedan od kreatora JavaScripta, što znači da je preglednik u dobrim rukama.

Link Bubble sada je otvorenog koda i bit će promoviran pod novim nazivom Brave. Android browser kakav nam je trenutno poznat više neće postojati, no razloga za brigu nema jer će nova verzija biti još bolja i brža, čak i od Firefox preglednika.

Ljudi koji stoje iza aplikacije kažu da će ona promijeniti način na koji se prikazuju reklame u web browseru.

Novi web browser je još uvijek u beta fazi, ali ga možete isprobati klikom OVDJE.

(Nedim Pobrić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.