7.7.2016. 14:35
0
Microsoft uveo Skype Meetings za video poslovne sastanke
Microsoft je predstavio HD Skype Meetings opciju namijenjenu malim kompanijama koje svoj posao obavljaju na internetu koja će omogućiti grupne video chatove.
Mada Microsoft tvrdi da je opcija besplatna, vjerovatno i sami pretpostavljate da to baš i nije tako u potpunosti, jer osnovna "free" verzija bez pretplate omogućuje grupne video razgovore do 10 sagovornika samo prvih 60 dana, a nakon toga ćete u video chat moći uključiti samo tri osobe.

Osim grupnog video chata Skype Meetings će vam omogućiti i dijeljenje ekrana, te PowerPoint prezentacije, a organizator "sastanka" može koristiti virtualni laserski pointer i isključiti mikrofon (mute) onim sagovornicima čije komentare ne želi da slušaju.

Kako sve to funkcioniše možete pogledati u ovom videu.  

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.