27.11.2016. 19:23
0
Live video i poruke od sada i na Instagramu
Instagram je pustio dvije nove opcije koje su već dostupne na iOS i Androidu. U pitanju su Live video koji ide preko opcije Stories i slanje direktnih video i slikovnih poruka drugim korisnicima.

Live video je opcija koju uveliko koriste sve društvene mreže a sada je, kako što je i najavljivano uvedena na Instagramu.

Služi za neku vrstu uživo striminga i dostupan je onima koji vas prate s tim što će neki od prijatelja dobijati direktne poruke da imate live video.

Video može da se komentariše i lajkuje, a čim korisnik završi sa snimanjem, video potpuno nestaje sa mreže.

Poruke, bilo kao video ili slika funkcionišu poput Snapchata i možete ih pregledati dva puta pre nego što nestanu. Uz to, znaćete kada neko ponovo pregleda ili napravi screenshot.

Od klasičnih poruka koje mogu da vam stignu preko Instagrama, ove će poput Stories biti zaokružene.

(CDM/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.