17.7.2017. 19:17
1
Nova verzija WhatsAppa omogućava slanje mp3 fajlova i Excela
WhatsApp, kao jedan od sinonima za kvalitet u segmentu aplikacija za komunikaciju u realnom vremenu, odnosno onoga što zovemo chat, ima obavezu da konstantno nadograđuje postojeće i uvoditi nove opcije.
Za manipulacije multimedijalnim datotekama, odnosno fotografijama i videozapisima, WhatsApp je uveo mogućnost da svoje omiljene fotografije ili video snimke možete da sa svojim prijateljima dijelite direktno iz aplikacije kamere na pametnom telefonu.

To znači da je jednostavnost i praktičnost zajamčena, a nova verzija za WhatsApp aplikacije za Android i iOS mobilne operativne sisteme omogućuje svim korisnicima da sa svojim kontaktima u direktnoj komunikaciji podijele bilo koju datoteku.

Korisnici tako neće biti ograničeni samo na slanje fotografija ili videozapisa, nego mogu, na primjer, iz WhatsApp-ovog chata da podije dokumente u Wordu ili Excelu, muzičke Mp3 ili AAC datoteke, kompresovane “zipovane” fajlove i slično.

Nema sumnje da će ta opcija oduševiti sve korisnike aplikacije, koja polako ali sigurno postaje multifunkcionalni alat sa potencijalom da zamijeni brojne druge alate i aplikacije koje se koristite.

Tako sada više ne morate svojim kontaktima da šaljete određenu datoteku elektronskom poštom, nego to možete da uradite sve odjednom unutar aplikacije WhatsApp, piše CDM.

(Alen Avdić)
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.