16.5.2021. 18:41
0
Instagram uskoro uvodi novost koja bi mogla razveseliti korisnike
Developer Alessandro Paluzzi otkrio je kako Instagram radi na opciji koja bi omogućila stvaranje i objavljivanje fotografija i videa direktno sa računala.
Korisnici koji koriste Instagram samo na svojim pametnim telefonima, vjerojatno neće ni primijetiti ovu novost. No, oni koji navrate na tu društvenu mrežu i sa svojih računala, mogli bi se itekako razveseliti.

Naime, od samih početaka Instagram nije dopuštao korisnicima da objavljuju na svom profilu putem računala, već isključivo putem pametnih telefona. To bi se uskoro moglo promijeniti, prenosi N1.

Developer Alessandro Paluzzi otkrio je kako Instagram radi na opciji koja bi omogućila stvaranje i objavljivanje fotografija i videa direktno sa računala.

Prema screenshotovima koje je objavio na svom profilu na Twitteru, objavljivanje na računalu neće se puno razlikovati od objavljivanja kroz aplikaciju. Korisnici bi trebali imati iste mogućnosti kao i kad objavljuju s pametnih telefona, no za sad nije poznato kad bi Instagram to mogao omogućiti i hoće li se ta opcija ograničiti samo na profesionalne korisnike koji spadaju u poslovnu ili kategoriju kreatora.

Nije poznato ni hoće li korisnici moći objavljivati Stories s računala ili će ta mogućnost i dalje biti rezervirana samo za pametne telefone, navodi izvor. 




(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.